FOCURI DE ARTIFICII

Vă stăm la dispoziție în orice punct al țării pentru a vă oferi cele mai captivante momente pirotehnice!

Focuri de artificii tradiționale de exterior pentru diferite evenimente:

  • Artificii pentru nunți
  • Artificii evenimente publice
  • Artificii de apă
  • Artificii la lumina zilei

Exista două tipuri de bază în spectacole de artificii de exterior:

Un spectacol de artificii tradițional este proiectat să fie independent, adică aceste tipuri de spectacole pot fi acompaniate de un fundal sonor, dar nu respectă tonalitățile muzicii pentru că sunt proiectate fără muzică. În aceste tipuri de spectacole efectele sunt inițiate manual de către pirotehniști după un anumit program de tragere și sunt lansate dintr-un singur punct de tragere. Majoritatea focurilor de artificii profesionale din Romania sunt tradiționale.

Un spectacol piromuzical este conceput în sincron cu muzica. Exploziile fac parte dintr-o coreografie astfel încât să corespundă tonalităților muzicii. Spectacolul este realizat cu ajutorul sistemelor digitale de tragere, care leagă efectele vizuale de cele sonore. Atât coloana sonoră cât și efectele pirotehnice sunt proiectate în jurul unei teme, astfel focul de artificii reflectă tonul și stilul muzicii.

Efecte pirotehnice care se pot folosi cu siguranta maxima la o distanta mica fata de public, se numesc artificii de proximitate. Cele mai des intalnite efecte sunt jerbele de scantei, care sunt folosite in interior, in sali de nunta pentru a marca mometul de la primul vals al mirilor. Societatea noastra va pune la dispozitie o gama larga de efecte de proximitate, pentru diferite evenimente.

  •     Artificii pentru interior
  •     Artificii de sol

Artificii pentru ringul de dans.

Cu siguranta efectele pirotehnice de scena sau de sol reprezinta momentul culminant la o parada de moda sau la un concert.

Deasemenea, la o nunta, la aparitia tortului, la valsul mirilor sau cu ocazia ceremoniei aniversarilor, ori la o prezentare promotionala a produselor unei firme, aceste efecte pirotehnice pot influenta cu o idee originala spectacolul dumneavoastra.

Detalii spectacole pirotehnice-focuri de artificii, Contact :telefon 0728844439 ( zilnic, inclusiv în week-end, sărbători).