TÂRGUL DE CRĂCIUN, ediţia I

 

Perioada: 13 – 23 decembrie

Locația: Zalău, Platoul de marmură din fața Prefecturii Municipiului Zalău

 

Descriere: Încă din luna decembrie am activat echipa de specialiști prin propunerea unui proiect în premieră pentru Municipiul Zalău și anume un târg de Crăciun. În fiecare seară începând ora 18.00 au avut loc spectacole de colinde pe o scenă special amenajată. Evenimentul a fost conceput de așa manieră încât să poată fi continuat și dezvoltat în anii următori.

Scop: Punerea la dispoziție a producătorilor de produse și/sau servicii specializate a unui spațiu adecvat în care să poată relaționa cu publicul sălăjean. Astfel am facilitat accesul consumatorilor la produse alimentare tradiționale, produse hand made, cadouri și brazi de Crăciun într-un cadru organizat, specializat.

Feedback: Am adus spiritul de sărbătoare pe Platoul de marmură din fața Prefecturii Municipiului Zalău. La eveniment au participat cca. 4000 de sălăjeni pe parcursul celor 10 zile.

În ultima zi am organizat un concert extraordinar de colinde denumit ”Deschide ușa creștine!” care i-a avut ca protagoniști pe: Ioan Dordoi, Ileana Matus, Felix Gălan, Năstăcuța Iuga, Doru Pop, Petrică Mureșan, Rodica Pop Seling, Nuțu Leordean, Lena Miclăuș, Frații Florea, Florica Tomoioagă, Marcel Avram, Ramona Fabian, Feciorii Bihorului, Florica Duma, Leontina Ciucur, Florina Pușcău, Soții Nemeș, Suzana Toader și Felician Nicula, Ionela Morutan, Corina Szatmari, Oana Tomoioagă și Ancuța Anghel.  

Copiii prezenți la acest eveniment au beneficiat și de multe cadouri oferite de Moș Crăciun.

Parteneri la eveniment: Primăria Zalău, Liceul de Artă ”Ioan Sima”, Casa Municipală de Cultură Zalău și Consiliul Județean Sălaj prin Centrul de Cultură și Artă Sălaj.

Parteneri media: Kiss Fm