ZILELE CETĂŢII, a XVII-a ediţie

  

Perioada: 25 – 27 iulie

Locația: Zalău, Platoul de marmură din fața Prefecturii Municipiului Zalău pentru spectacol și Bd. Mihai Viteazul (tronsonul de la Perla până la Poșta din centru) pentru amplasarea comercianților.

 

Descriere:  Acest eveniment reprezintă o continuă provocare pentru organizator de a oferi un show de calitate publicului sălăjean, ținând cont de show-urile oferite la edițiile precedente. Astfel, dacă la ediția din 2013 a fost adus în premieră un artist internațional precum Nana, de această dată surpriza a constat într-un show de lasere caracteristic marilor concerte naționale și internaționale. O altă surpriză bonus a fost aducerea în premieră la Zalău a trupei Iris în noua formulă de concert.

Scop: Sporirea gradului de vizibilitate a acestui eveniment și păstrarea tradiției unui spectacol cu muzică de calitate.

Feedback: La eveniment au participat peste 40.000 oameni provenind din toate colțurile țării. Partea muzicală a sărbătorii a debutat vineri cu micii artişti de la Palatul Copiilor și a continuat cu concertul trupei Ataria. De la ora 22.00 atmosfera a fost încinsă de senzuala Ana Lesko, urmată pe scenă de formaţia Bere Gratis.

Sâmbătă buna dispoziție a fost asigurată de micile speranțe ale Palatului Copiilor din Zalău. A urmat “Folk Fest” (eveniment ajuns la a treia ediţie), avându-i ca protagonişti pe Silvan Stăncel şi Emeric Imre. De la 21.30 pe scenă a urcat trupa Traffic, iar la 22.15 a început concertul trupei DJ Project împreună cu Adela. Între 23.15 şi 23.30 sălăjenii au avut parte de un show de lasere pe un fundal muzical special, seara încheindu-se de către trupa Iris. Acestora din urmă le-a plăcut atât de mult căldura publicului și relaționarea cu acesta precum și organizarea întregului eveniment încât au dezvoltat relația de parteneriat cu organizatorul. Din acel moment Spice Events a devenit impresar al trupei Iris, având ca și obiective comune realizarea unui rebranding al formației în paralel cu susținerea de concerte, spectacole și proiecte muzicale.

Ziua de duminică a fost rezervată muzicii populare. Pe scenă au urcat ansamblurile „Columna” şi „Porolissum” ale Casei Municipale de Cultură. Pe lângă suitele de dansuri populare s-au prezentat în faţa iubitorilor de folclor solişti binecunoscuți precum: Aurora Moga Popovici, Rodica Pop Seling, Vasile Coca şi Ileana Domuţa Mastan. Invitaţii speciali ai regalului folcloric au fost: Ileana Matus şi Moroşenii din Sighetu Marmaţiei, Mariana Anghel şi Marius Ciprian Pop.

Ediţia din acest an a Zilelor Zalăului s-a încheiat duminică, cu un impresionant foc de artificii. 

Parteneri la eveniment:  Primăria Municipiului Zalău

Parteneri media: Regio TV Transilvania, Graiul Sălajului, Kiss Fm

 

 

 

IrisIrisIrisIrisIrisIrisIrisIrisIrisIrisBere GratisBere GratisBere GratisBere GratisBere GratisBere GratisBere GratisBere GratisAnna LeskoAnna LeskoAnna LeskoAnna LeskoAnna LeskoAnna LeskoAnna LeskoDj Project & AdelaDj Project & AdelaDj Project & AdelaDj Project & AdelaDj Project & AdelaDj Project & AdelaDj Project & Adela