ZILELE COMUNEI CREACA, ediţia I

 

Perioada: 28-29 iunie

Locația: Comuna Creaca, județul Sălaj

 

Descriere: Evenimentul s-a aflat la prima ediție. Pe parcursul celor două zile au avut loc concursuri, karaoke şi alte surprise muzicale. Seara au fost susținute concerte în aer liber cu formaţii şi artişti de muzică uşoară, printre care Organizatorii au pregătit un spectacol de artificii, precum și un foc de tabără. Duminică, fii satului Borza s-au reunit la biserica “Sf. Apostoli Petru şi Pavel”, pentru a sărbători hramul bisericii. Tot în această zi a avut loc și lansarea monografiei satului şi inaugurarea muzeului satului din cadrul şcolii din Borza.

Scop: Întâlnirea a numeroși producători, comercianți și artiști cu un public nou, pentru a obișnui locuitorii comunei Creaca și din vecinătate cu gustul pentru păstrarea și conservarea tradițiilor locale.

Feedback: Sâmbătă a fost organizat un concert în aer liber cu artiști de muzică ușoară, rock, dance și Dj. Au cantat Mr. Alama şi Ligia, trupa Ataria, şi solistul zălăuan Adrian Aron, participant la show-ul-concurs “Românii au Talent”. Duminică a avut loc parada costumelor populare urmată de un spectacol folcloric cu solişti şi ansambluri folclorice din Sălaj: Ansamblul “Meseşul” din Zalău, ansamblul “Cununa” Jibou, invitați speciali la eveniment: Pavel Păuşan, Grigore Grigoruț, Georgiana Marinescu, Alexandra şi Alex Chira, Adelina Borzan.Seara s-a încheiat cu discotecă în aer liber şi un foc de tabără impunător.

Parteneri media: Kiss Fm