CONCERT DIRECŢIA 5

 

Perioada: 27 februarie

Locația: Zalău, Casa de Cultură a Sindicatelor

 

Descriere: Organizatorul a gândit acest spectacol din perspectiva unui cadou cu dublă semnificație (sărbătorirea zilei de Dragobete prin melodii romantice cât și împlinirea a 19 ani de activitate muzicală a trupei Direcția 5). Evenimentul s-a bucurat de o prezență peste așteptări din partea publicului sălăjean care a umplut până la refuz sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău. Deschiderea concertului a fost făcută de trupa „Un minut“ din Cluj, care s-a dovedit pe placul sălăjenilor, primind multe aplauze la scenă deschisă. 

Scop: Oferirea șansei sălăjenilor de a petrece o altfel de seară într-o zi specială ca cea de Dragobete și de a intra în posesia unui cadou special constând în muzică de bună calitate.

Feedback: Concertul trupei Direcţia 5 s-a dovedit a fi unul foarte reuşit, atât publicul sălăjean, cât şi trupa invitată declarându-se încântaţi de seara petrecută împreună. Aşteptată de câteva săptămâni bune, timp în care au fost vândute toate biletele, Direcţia 5 a fost îndelung aclamată de public, cu care a petrecut două ore în care au alternat piesele ritmate cu cele lente. Printre piesele favorite ale publicului s-au numărat: „O fată ca ea“, „Ce mai faci“, „Ai un loc“, „ Îţi mulţumesc “, „Am să te am“ dar şi piesa „Emoţia“, una dintre cele mai noi piese ale trupei. Şi pentru că seara a fost cu adevărat pe gustul celor de la Direcţia 5, aceştia au anunţat că vor reveni la Zalău în orizontul de timp apropiat cu o surpriză care va fi anunţată la momentul potrivit.

Parteneri media: Regio TV Transilvania, Sălajul pur și simplu, Magic FM