Despre noi

S.C. HOT PAPRIKA S.R.L. al cărei brand SPICE EVENTS a devenit rapid cunoscut pe plan național și internațional este o societate care activează în domeniul organizării de evenimente diverse și complexe (festivaluri, zile ale orașelor, târguri, expoziții, petreceri private, evenimente corporate etc.) având o echipă de profesioniști cu o experiență de peste 10 ani.

Într-o lume dinamică în care timpul este mereu prea scurt iar rezultatele trebuie obținute cu rapiditate, SPICE EVENTS preia activitățile consumatoare de timp și energie legate de organizarea evenimentelor (personale sau corporate), începând de la concepția evenimentului și/sau a programului, continuând cu planificarea, promovarea și implicit coordonarea fiecărei etape. În tot acest timp dumneavoastră vă puteți concentra asupra activitățior specifice businessului, iar la final veți obține satisfacția rezultatului dorit cu un consum minim de resurse (timp, bani și energie).

Am abordat cu încredere segmentul de entertainment și am reușit să oferim participanților la evenimentele organizate de noi cele mai reușite momente de evadare în lumea muzicii, artei, frumosului și a senzațiilor de bine, alături de multă energie pozitivă.

SPICE EVENTS transformă orice oportunitate de destindere, fericire și relaxare într-un moment exuberant, reconfortant, plin de forță și încredere.  Și apoi urmează o nouă zi pentru care merită să speri, să crezi și să creezi …

Toate acestea constituie motive certe şi obiective de responsabilizare pentru o mai bună relaționare socială ceea ce ne determină să ne perfecționăm și să evoluăm constant în mediul în care activăm.