Lara Fabian revine in primavara in Romania

Primăvara 2016 vine cu o veste bună pentru iubitorii muzicii Larei Fabian. Artista de origine belgiana va efectua anul viitor un turneu european de promovare a celui mai recent album "Ma vie dans la tienne". Clujenii o vor vedea pentru prima oara pe Lara Fabian pe 20 aprilie 2016, la Sala Polivanenta din Cluj -Napoca, urmand ca peste 2 zile, pe 22 aprilie 2016, artista să își încânte fanii din București, la Sala Palatului.

 

Primăvara 2016 vine cu o veste bună pentru iubitorii muzicii Larei Fabian. Artista de origine belgiana va efectua anul viitor un turneu european de promovare a celui mai recent album "Ma vie dans la tienne".

Artista va susține în România 2 concerte, primul pe 20 aprilie 2016, la Sala Polivanentă din Cluj Napoca, iar cel de-al doilea pe 22 aprilie, în București, la Sala Palatului.

"Melodiile noului disc, ce sunt dedicate fiicei, soțului său celei mai bune prietene, anunță un album ce se întoarce la originile muzicale ale artistei, între balade romantice și cântece pop care îi pun vocea extraordinară în valoare" citeaza comunicatul dat de organizatori. 

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Eventim.