Roxette va concerta la București in data de 17 mai 2015

Roxette va concerta la București pe 17 mai la Arenele Romane, aceasta fiind cea de-a doua vizită a trupei în capitala României după concertul din 2011. Noul turneu european marchează împlinirea a 30 de ani de carieră și va debuta pe 10 mai 2015, la Milano. Turneul va cuprinde 27 de spectacole programate în 18 țări. În deschiderea concertului va cânta trupa suedeză indie-pop Eskobar.

Dupa o lunga pauza in care solista Marie Fredriksson s-a refacut dupa lupta castigata impotriva cancerului, cei doi membri s-au reunit in 2011. Charm School, primul album inregistrat dupa revenirea pe scena, promovat de single-ul „She’s Got Nothing On (But The Radio)”, a reusit sa atraga din nou atentia fanilor, Roxette facand inca o data dovada faptului ca ramane una dintre cele mai apreciate trupe pop. A urmat un turneu impresionant care a reusit sa stranga peste 1,5 milioane de spectatori de-a lungul a nu mai putin de 153 de concerte. In luna octombrie a acestui an, Roxette a pornit intr-un alt turneu ce avea sa-i poarte pe Marie si Per prin Rusia, Finlanda si Tarile Baltice, seria concertelor fiind prelungita cu noi show-uri in Australia si Noua Zeelanda.

Roxette va concerta la București pe 17 mai la Arenele Romane, aceasta fiind cea de-a doua vizită a trupei în capitala României după concertul din 2011. Noul turneu european marchează împlinirea a 30 de ani de carieră și va debuta pe 10 mai 2015, la Milano. Turneul va cuprinde 27 de spectacole programate în 18 țări. Invitată să li se alăture membrilor Roxette în turneul lor aniversar, ce marchează 3 decenii de carieră, trupa seudeză Eskobar va cânta in deschiderea show-ului de la București, aflându-se la prima vizită în România. 

Nume cunoscut în muzica indie-pop suedeză, Eskobar cântă din 1996, având 5 albume și peste 25 de single-uri lansate până în prezent. Piesa ”Someone New”, în colaborare cu Heather Nova, este una dintre melodiile celebre ale trupei, făcându-i auziți în multe dintre țările europene.

Din 2008, de la apariția albumului „Death in Athens”, cei trei membri Daniel Bellqvist, Frederik Zäll și Robert Birming au luat o pauză, anul trecut revenind cu o nouă piesa: ”Untrap Yourself.” Single-ul a anunțat lansarea celui de-al șaselea material discografic, programată pentru a doua jumătate a acestui an.