Trupa VUNK va face “Inconjurul lumii”

Trupa VUNK va face “Inconjurul lumii” in 23 de zile cu un turneu acustic in care va canta cele mai iubite, fredonate si cunoscute piese ale sale intr-o reinterpretare unica. 

Trupa VUNK va face “Inconjurul lumii” in 23 de zile cu un turneu acustic in care va canta cele mai iubite, fredonate si cunoscute piese ale sale intr-o reinterpretare unica. Turneul porneste de la ideea ca Romania nu este o tara, ci o lume, iar din 13 martie pana in 4 aprilie, trupa VUNK va ajunge in 18 orase pentru a-si intalni fanii si a regasi frumusetea lumii romanesti in toate colturile ei. Fiecare oras din Romania este pentru trupa VUNK un oras al minunilor, iar fiecare spectator reprezinta pentru ei o comoara pe care vor sa o descopere si sa o aprecieze personal intr-o intalnire plina de emotie si de vise implinite. “Inconjurul lumii” face referire la una dintre piesele preferate ale membrilor trupei, dar şi la credinţa exprimată de către aceştia că „România este mai mult decât o ţară, este o lume”.
Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei producţii „Autoportrete”, primul concert acustic al trupei Vunk, ce a avut loc într-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din Bucureşti, în luna mai a anului trecut.
Concertul de atunci a fost înregistrat şi editat pe DVD şi CD Audio, materiale ce vor fi lansate în cadrul acestui turneu.
Piesele Vunk au fost rescrise pentru acest proiect, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit şi s-au reîndrăgostit de ele.
“Pleacă”, “Scapă-mă de Ea”, “Aşa şi?!”, “Prajitură cu Jeleu”, “Numai la Doi”, “1000”, “Dau Alarma” şi celealte hituri VUNK vor suna cum, probabil, nu le-aţi mai auzit şi vor aduce un surplus de magie şi emoţie întregului eveniment.
Turneul „Înconjurul lumii” este o producţie complexă, cu ecrane de proiecţie, lumini pre-programate şi alte efecte speciale de scenă.

 

“Inconjurul lumii este cea mai mare provocare a noastra din ultimii 4 ani, pentru ca mergem in 18 orase cu un altfel de spectacol decat cel pe care il stie lumea. Reinterpretarea, reorchestrarea tuturor hiturilor VUNK intr-o cu totul alta forma, cu alt sound si alte ritmuri, ne-au facut sa ne reindragostim de unele dintre piesele noastre, sa le redescoperim. Asta o sa se intample si cu toti cei care vor veni la aceste concerte, vor reinterpreta si ei versurile noastre si tot ce spunem printre randurile lor”, declara Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

In deschiderea concertelor, cei prezenti in sala o vor asculta pe Alexandra Usurelu: “Tot ce se va intampla in acele ore in sala va fi deosebit de emotionant, pentru ca venim in aceste orase sa ne cunoastem mai de aproape fanii si le vom propune sa facem un schimb de vise. Pe unele speram sa le si putem implini. Cu siguranta, unul dintre visele noastre se indeplineste incepand cu 13 martie, cand vom pleca in acest turneu”, adauga Cornel Ilie.

Alături de Vunk, vor urca pe scena un cvartet de viori, trompetsitul Dan Nicolau, percuţionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitară se va afla Răzvan Ilie, fratele liderului Vunk, Cornel Ilie.

 

Programul complet al turneului“Inconjurul lumii” este:

13 martie, la Pitesti (Casa de Cultura a Sindicatelor)

14 martie la Brasov (Centrul Cultural Reduta)

18 martie la Bacau (Ateneul Mihail Jora)

19 martie la Focsani (Ateneul Popular)

20 martie la Galati (Teatrul Dramatic Fani Tardini)

21 martie la Iasi (Casa de Cultura a Studentilor)

22 martie la Chisinau (Filmarmonica)

23 martie la Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor)

24 martie la Piatra Neamt (Teatrul Tineretului)

25 martie la Targu Mures (Palatul Culturii)

26 martie la Cluj Napoca (Casa de Cultura a Studentilor)

27 martie la Zalau (Casa de Cultura a Sindicatelor)

28 martie la Deva (Teatrul de Arta)

29 martie la Timisoara (Filarmonica Banatul)

30 martie la Drobeta Turnu Severin (Casa Tineretului)

2 aprilie la Otopeni (Centrul Cultural Ion Manu)

3 aprilie la Constanta (Teatrul de Stat)

4 aprilie la Tulcea (Centrul Cultural Jean Bart).

 

Toate concertele vor incepe la ora 19.00, mai multe detalii pot fi gasite pe pagina oficiala de Facebook a trupei, iar biletele pot fi procurate din reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Postei Romane si online pe www.iabilet.ro, dar si la casele de bilete ale salilor de spectacol.