Godsmack, trupa americana de heavy metal, vine pentru prima oara la Bucuresti in iunie 2015

Fanii muzicii rock au parte de o veste foarte buna pentru vara lui 2015 - Godsmack, trupa americana de heavy metal, vine pentru prima oara la Bucuresti pe 27 iunie, la Arenele Romane.

Solistul si compozitorul Sully Erna, chitaristul Tony Rombola, basistul Robbie Merrill si tobosarul Shannon Larkin se vor intalni cu fanii din Romania si ii vor delecta cu piese precum Whatever, Voodoo, Awake, The Enemy, I Stand Alone etc.  dar si cu piese de pe “1000hp”, albumul aparut in august 2014.

Formatia este mai pe val ca niciodata, anul viitor fiind invitata la mari festivaluri, atat in Australia sau SUA, cat si pe "batranul continent": Download, Rock im Park/ Rock am Ring, Hellfest, Graspop Metal Meeting.

Godsmack a reusit o performanta iesita din comun: trei albume consecutive (“Faceless’ ­ 2003, “IV’ ­ 2006 si “The Oracle’ ­ 2010) au intrat direct pe primul loc in prestigiosul clasament Billboard 200!

De asemenea, grupul a inregistrat nouasprezece hituri ajunse in Top 10, dintre care cincisprezece au fost in Top 5, o performanta absolut remarcabila pentru oricine, dar mai ales pentru o formatie heavy metal.