ORGANIZARE NUNŢI ŞI PETRECERI PRIVATE

De la sala perfect amenajată la decorațiunile elegante, aranjamente florale, candy și cocktail bar, Dj, sisteme de sunet și lumini, foto-video, hostess,recepție și parcare - totul va fi la locul lui. Misiunea noastră în organizare nuntă: Pregătire ireproșabilă, petrecere memorabilă!

Prețuri organizare nunți și petreceri private, Ofertă organizare nunți și petreceri private, Detalii organizare nunți și petreceri private, Contact :telefon 0749060664 ( zilnic, inclusiv în week-end, sărbători ).

 

SALĂ DE EVENIMENTE

SALĂ DE EVENIMENTE

Alegerea și rezervarea sălii de restaurant, reprezintă primul și cel mai important pas în organizarea unei nunți. SPICE EVENTS  vă pune la dispoziție un local unic prin eleganță și rafinament, cu o capacitate de 350 locuri.

ARTIȘTI NUNTĂ/EVENIMENTE PRIVATE

ARTIȘTI NUNTĂ/EVENIMENTE PRIVATE

Fie că vreți o nuntă mai tradițională, cu muzică populară si lăutărească, fie una modernă, cu cele mai noi hituri răsunând din boxe, Spice Events sare în ajutorul dumneavoastră cu o paletă foarte largă de artiști acoperind majoritoatea genurilor muzicale, precum  dansatori și alți entertaineri care să vă facă evenimentul memorabil.

DECOR SALĂ

DECOR SALĂ

Suntem pasionați de tot ce înseamnă frumos, avem grijă la detalii și punem accentul pe profesionalismul echipei noastre în realizarea unor decoruri de vis.

ARANJAMENTE FLORALE

ARANJAMENTE FLORALE

Florile au fost și vor fi mereu o încântare. Natura le-a creat pentru a înfrumuseța orice loc. Decorațiunile și gama de aranjamente florale pe care vi le oferim sunt elaborate astfel încât să vă înfrumusețeze viața de zi cu zi și să vă însoțească în momentele cu adevărat speciale, în orice anotimp.

COCKTAIL BAR

COCKTAIL BAR

Experiența unui Cocktail Bar la nuntă este din ce în ce mai căutată. Practic ceea ce oferă acest serviciu este o experiență, care până acum putea fi trăită doar în localurile de gen. De la entertainmentul specific preparării băuturilor, aromele inedite și servirea interactivă dintr-un cocktail bar, până la hot spot-ul de socializare și amuzament.

 

CANDY BAR

CANDY BAR

Fie că e vorba de o nuntă în familie, un botez, o aniversare sau o ocazie specială, orice petrecere devine brusc mai frumoasă și mai interesantă dacă la mijloc e implicat și un mic (sau mare) candy bar. Ce e un candy bar? O masă imensă cu prăjituri, flori și decorațiuni, de obicei pe o temă aleasă. Pot fi prajituri tradiționale de casă porționate în bucăți mici, precum și tot mai popularele macarons, cupcakes sau cake-pops.

INVITAȚII NUNTĂ

INVITAȚII NUNTĂ

Invitațiile de nuntă sunt, în mod evident, o parte foarte importantă a evenimentului. Aceasta este modalitatea prin care îi anunți pe cei dragi de intențiile voastre și trimiteți împreună lumii întregi mesajul iubirii împlinite.

MĂRTURII

MĂRTURII

Mărturiile reprezintă un mic cadou oferit fiecărei familii sau persoane care este invitată la recepţii pentru ocazii speciale, cum ar fi nunţi, botezuri, aniversări, comuniuni sau terminarea studiilor,  în semn de recunostinţă pentru sprijinul şi susţinerea lor.

DJ & MAESTRU DE CEREMONII

DJ & MAESTRU DE CEREMONII

Pentru o nuntă deosebită, o ambianță cât mai plăcută și un show adevărat, veți avea nevoie de un ”coordonator”. El va puncta momentele importante ale nunții, va întreține buna dispoziție, va invita nuntașii la dans și va da viață întregul eveniment.
Singurul în măsură să realizeze o alternanță perfectă a evenimentelor, cu maximum de siguranță și implicare, vă scutește de toate problemele și detaliile legate de eveniment sau care pot apărea pe parcursul desfășurării lui este maestrul de ceremonii/staroste.Orice eveniment reușit, fie că e vorba de nuntă, botez, sau petrecere, depinde în mare măsură de ambianța muzicală, de calitatea sunetului și de jocul de lumini.. Muzica reprezintă cheia în ceea ce privește distracția invitaților, de aceea trebuie să încercați să-i mulțumiti pe toti. 

SONORIZARE & LUMINI

SONORIZARE & LUMINI

Vă punem la dispoziție servicii și echipamente profesionale de sonorizare, lumini, videoproiecție și scenotehnică, masini cu bule, laser show, pentru conferințe, lansări de produs, concerte live indoor și outdoor, nunți, botezuri, petreceri.

FOTO-VIDEO

FOTO-VIDEO

Spice Events vă pune la dispoziție servicii profesionale foto-video. Echipa noastră va fi o prezență discretă în cadrul evenimentului dvs.,  imortalizând în același timp cele mai importante momente. 

Prețuri foto-video, Oferta foto-video, Detalii foto-video, Contact :telefon 0728844439 ( zilnic, inclusiv în week-end, sărbători).

GHEAȚĂ CARBONICĂ

GHEAȚĂ CARBONICĂ

Este ideală pentru baruri, cluburi, petreceri si alte evenimente. Gheața carbonică este obținută din dioxid de carbon și are o temperatură de aproximativ -78,5 grade Celsius. Aceasta nu se topește ci se evaporă, fiind astfel
ideală pentru crearea unor efecte speciale în paharele de băutură ale invitaților (băuturi efervescente) sau în spațiul în care se desfășoară un eveniment (fum artificial pentru nunți, botezuri, petreceri private, concerte etc.)

FOCURI DE ARTIFICII

FOCURI DE ARTIFICII

Vă stăm la dispoziție în orice punct al țării pentru a vă oferi cele mai captivante momente pirotehnice!

Focuri de artificii tradiționale de exterior pentru diferite evenimente:

  • Artificii pentru nunți
  • Artificii evenimente publice
  • Artificii de apă
  • Artificii la lumina zilei

 

CONSILIERE EVENIMENTE

Consultanță gratuită înainte de eveniment legat de organizare, aranjamente, desfășurare, servicii foto video și muzică. Împreună vom alege cea mai bună și potrivită soluție pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie exact așa cum l-ați imaginat.